nettside med far på leir

Med "far" på leir, Tonstadli

Leir for barn fra 4 - 8 år som reiser sammen med "far."

Velkommen på leir!

Denne helgen legges det opp til aktiviteter og samlinger med fokus på å være sammen. Du og «far» skal få høre om Jesus sammen, dere skal få spise gode måltider sammen og dere skal få være med på aktiviteter sammen. Det blir egne fedre samlinger på kvelden.

«Far» begrepet er fleksibelt. Er du farfar/morfar/onkel/fadder – denne helgen kan du være reservepappa!

Høyt og lavt Sirdal

Det legges opp til en tur til "klatreparken høyt og lavt Sirdal," lørdag 12. juni. Her blir det mulighet for klatring i klatrepark, badring ved sandstrand og grilling. Pris for klatring er satt til 230 kr for 3 timer. Kryss av i påmeldingsskjema om dere ønsker å booke tid til klatring. (Vi booker tider og trenger derfor antall på hvor mange vi skal booke for.) Se nettsiden til "høyt og lavt" for mer info; https://hoytlavt.no/sirdal/

 

Lederteam; Harald Valderhaug, Trond Goa, Klaus Gunnar Muff, Håkon Espeland og Henning Bø

Taler; Tormod Helland

 

Priser:

kr 855,- for barn
kr 1375,- for voksne

Leirklubbrabatt (for barn): kr 100,-. Leirklubbkontingent kr 100,- pr kalenderår (Utgjør ikke noe ekstra pris når en melder seg inn, men en får 100 kr i avslag ved neste leir.)

Smittervern Covid-19

Under arrangement vil vi følge smittevernveiledere. Det betyr at vi har begrenset plasser slik at vi skal kunne klare å holde 1 meters avstand til hverandre. Punkter som må tas hensyn til før ankomst til arrangement:

1. Syke personer skal ikke delta på arrangementet

2. God hygiene

3. God avstand og minst mulig kontakt mellom personer når en ankommer leirplass

Blir ikke disse punktene tatt hensyn til vil det bli gitt varsel, ved symptomer på sykdom må deltaker forlate arrangement.

4. Grunnet retningslinjer rundt covid-19 kan det bli begrensninger av hvor mange deltakere det kan være på arrangementet. Om det blir endringer når det nærmer seg leiroppstart må vi derfor ha et forbehold om antall deltakere. Skulle vi være for mange i forhold til retningslinjer ved oppstart av arrangementet må vi da gi beskjed til dem som er påmeldt sist om at det ikke blir mulig å delta på arrangementet

Info

Program for leiren vil bli lagt ut på nettsiden ca. 2 uker før leirstart. Du finner den ved å klikke deg inn på leiren du skal delta på. Faktura blir sendt ut i etterkant av leiren.

Avmelding fra og meg 2 uker før leiren som er relatert til korona blir ikke belastet, andre årsaker belastes med 250kr. Blir det ikke gitt beskjed om at deltaker ikke kommer på leir belastes full pris.

Tilbakemelding

Vi er takknemlige for tilbakemelding på leirene som blir arrangert. Har du tips og ider til ting vi kunne gjort annerledes er vi svært takknemlige for tilbakemelding. Tilbakemelding kan sendes til; leirsorvest@nlm.no eller sorvest@nlm.no

Tidspunkt

Fredag 11. - søndag 13. juni 2021

Adresse

Tonstadli ferie, kurs og misjonssenter Litleli 45 4440 Tonstad Tlf.: 38 37 74 80