Tweens høst

Tweens høst 5.-7. klasse Solgry

Start høsten med leir på Solgry

Velkommen til sommerleir!

PÅMELDING STARTER 24.APRIL KL.09:00

For deg som går i 5.-7.klasse 

Litt om leir på Solgry

Når du reiser på leir til Solgry, blir du møtt av et flott lederteam som ønsker deg velkommen og som ønsker at du skal få en fin leiropplevelse. På leir spiser vi god mat sammen, vi leker sammen, har aktiviteter og kanskje konkurranser sammen, synger og ler sammen, og sammen får vi høre fra Bibelen. 

På våre leirer kan du slappe av fra hverdagen, og kun kose deg sammen med nye og "gamle" venner. Velkommen til leir på Solgry.

Det vil være muligheter for å gi en gave til Ung Global.

 

Pakkeliste:

Toalettsaker

Laken og putetrekk

Sovepose eller dynetrekk

Bibel (om du har)

Klesbytte

Uteklær etter været

Innesko (evt også fotballsko/hallsko til fotball/kanonball ol.)

Drikkeflaske

Evt kioskpenger (maks 100,-) og kollektpenger

Det er ikke lov å ha med:

Nettbrett, neglelakk/neglelakkfjerner, parfyme, energidrikk.

Telefon kan tas med, men det gis regler for bruk av denne på første samling. Blir reglene ikke holdt, kan den bli fratatt under leiren og gis tilbake ved hjemreise.

 

Info til foresatte

Bruker barnet ditt medisiner eller har andre hensyn en må ta i hverdagen, så gi beskjed ved påmelding og ta kontakt med leirkoordinator i god tid før leirstart.Det er viktig at vi får denne informasjonen slik at barnet ditt kan få den oppfølgingen som er nødvendig av lederne under leiren. leirkoordinatorsolgry@nlm.no

Telefon:

Har barnet ditt telefon med på leiren, skal vi kontaktes om barnet ringer hjem ved feks sykdom, hjemlengsel ol. Leirsjef skal alltid kontaktes før barnet evt hentes!

Snakk med barnet ditt før de reiser på leir:

For at alle skal ha en best mulig leir, kan det være lurt å snakke med barnet ditt om god oppførsel på leiren. Det gjelder både vante og nye leirdeltakere.

-        Regler som blir satt skal følges

-        Respekter ledere, og følg beskjeder fra de

-        Respekter andre deltakere (feks. om de ikke ønsker besøk på rommet og ikke bank på dører og løp bort)

-        På noen leirer samles mobilene inn av ulike grunner som kan være vanskelig for deltakere å forstå. Snakk med de om dette.

-        Rommet en får tildelt skal behandles fint og alle på rommet skal være med å rydde det før hjemreise.

-        Når en reiser på leir, kan en bli plassert med barn en ikke kjenner fra før. Snakk      med barnet ditt om dette. Vi gjør så godt vi kan for at alle skal få hvertfall et av ønskene sine, og kontakter dere om vi ser det ikke lar seg gjøre.

-        Vi bruker sko/innesko i matsalen.

-        Energidrikker, parfyme og neglelakk/neglelakkfjerner er ikke lov

-        Ha det gøy og skap gode minner og vennskap

 

 

Pris:

Ikke medlem i leirklubben: kr 970,-

Medlem i leirklubben: 870,-

Leirklubbkontingent kr 100,- pr kalenderår.  Leirklubben er for deltakere som er 3-14 år. En kan melde seg inn i leirklubben ved leirpåmelding. Det koster 100 kr pr kalenderår, og en får da 100,- i rabatt på hver leir en reiser på i region sørvest.

Regnestykket blir slik: Leiren koster 970,-. Leirklubben koster 100,-. Du melder deg inn i leirklubben med å trykke at du godtar det og får da 100,- i rabatt på leiren, men så skal du betale kontigenten på 100,-. Da betaler du samme pris som full leir første gang, men da er kontigenten inkludert, og du får 100,- avslag på alle leirene til Misjonssambandet i region sørvest ut året. Leirklubben vil også da få frifondmidler som brukes til aktiviteter og lignende for å gjøre leirene best mulig for deltakerne. Anbefales.

 

NB; Arrangementet må forhåndsbetales i påmeldingen.

Blir det vanskelig å betale for arrangementet med en gang, ta kontakt med regionkontoret og vi hjelper med påmelding for e-faktura. 

Det koster å reise på leir, vi ønsker ikke at økonomi skal stå i veien for at barn og unge får reise på leir. Ta kontakt med regionkontoret om det er aktuelt for deg eller noen du kjenner å søke om støtte til leir. Du vil da få tildelt en egen påmeldingslink fra oss. Du er velkommen til å kontakte oss på telefon 51 82 31 00 (man-fredag 09.00-14.00) eller epost sorvest@nlm.no.

 

PROGRAM

FREDAG

18:00 Innkvartering starter

19:00 Kveldsmat

20:00 Samling

 

LØRDAG

09:00 Frokost

10:00 Samling

13:30 Middag

16:30 Kaffemat

19:00 Kveldssamling

19:30 Kveldsmat

 

SØNDAG

09:00 Frokost

10:00 Samling

13:00 Middag

13:30 Hjemreise

 

 

Avmelding

Avmelding fra og med 2 uker før leiren blir belastet med 250kr. Blir det ikke gitt beskjed om at deltaker ikke kommer på leir belastes full pris.

Avmelding må skje via telefon (09.00-14.00) til Regionkontoret på tlf 51823100.

Gi beskjed til leirstedet og til leirsjefen dersom du har allergier eller særlige behov for hjelp.

Tilbakemelding

Vi er takknemlige for tilbakemelding på leirene som blir arrangert. Har du tips og ideer til ting vi kunne gjort annerledes er vi svært takknemlige for tilbakemelding. Tilbakemelding kan sendes til; leirsorvest@nlm.no eller sorvest@nlm.no

 

Tidspunkt

Fredag 4. - søndag 6. oktober 2024

Adresse

Solgry ungdoms- og misjonssenter Moldbrekkevegen 83 5550 Sveio