med mor på leir

Sammen med "mor" leir på Holmavatn

Velkommen til ei helg på Holmavatn!

 

Program 19.-21 august 2022.pdf

Velkommen på leir!

Endelig har vi mulighet til å ha leir igjen. Denne helgen legges det opp til aktiviteter og samlinger med fokus på å være sammen. Du og mamma skal få høre om Jesus sammen, dere skal få spise gode måltider sammen og dere skal få være med på aktiviteter sammen.

«Mor» begrepet er fleksibelt. Er du mormor/farmor/tante/fadder – denne helgen kan du være reservemamma!

Dette er en leir for barn mellom 4-7 år, er barna utenfor den aldersgruppen ber vi dere ta kontakt med oss før dere melder dem på!

Pris:

kr 870,- / 1405,-
Leirklubbrabatt: kr 100,-. Kontingent leirklubben: kr 100,-  pr kalenderår

 

Info

Program for leiren vil bli lagt ut på nettsiden ca. 2 uker før leirstart. Du finner den ved å klikke deg inn på leiren deltakeren skal delta på. Har du valgt faktura, blir den sendt ut i etterkant av leiren.

Avmelding fra og meg 2 uker før leiren belastes med 250kr. Blir det ikke gitt beskjed om at deltaker ikke kommer på leir belastes full pris.

Hva må du ha med og hva kan ligge hjemme?

Toalettsaker, laken, dyne- og putetrekk, eller putetrekk, laken og sovepose. 
Bibel/Det nye testamentet (om du har), skrivesaker, passende klær og sko til ulike værtyper, innesko og masse godt humør!

Du kan også ta med penger til kiosk. 

Det vil være muligheter for å gi en gave til Barnas Misjonsprosjekt.

Info til foresatt

Har du eller barnet ditt medisiner eller har andre hensyn en må ta i hverdagen, så gi beskjed ved påmelding eller ta kontakt med regionkontoret i god tid før leirstart. Det er viktig at leirsjef får denne informasjonen slik at dere kan få den oppfølgingen som er nødvendig av lederne under leiren.

Tilbakemelding

Vi er takknemlige for tilbakemelding på leirene som blir arrangert. Har du tips og ider til ting vi kunne gjort annerledes er vi svært takknemlige for tilbakemelding. Tilbakemelding kan sendes til; leirsorvest@nlm.no eller sorvest@nlm.no

Tidspunkt

Fredag 19. - søndag 21. august 2022

Adresse

Holmavatn ungdoms- og misjonssenter Holmavatnet 272 4360 VARHAUG