juleleir

Juleaktivitetsleir!

Juleaktivitetsleir for deg som går på på barneskolen i 2.-4. klasse! Denne helgen skal det lages forskjellig julepynt og gaver, og det blir flere aktiviteter innendørs og i gymsal!

Så stas at har lyst til å være med på leir! Vi gleder oss til å bli kjent med deg. På leir får du høre om Jesus, blir kjent med nye leirvenner og treffe gøye ledere.

På juleaktivitetsleir på Undeland blir det juleverksted og forskjellige aktiviteter både ute og inne. Vi skal høre spennende fortellinger om Jesus, det blir leirkveld med underholdning og åpen kiosk. Kanskje snusen kommer også?! 

Følg med - påmeldingen åpner 1.september! 

Praktisk info:

  • Påmeldingsfrist er torsdag 14. november 2024.
  • Deltakerbrev, program og pakkeliste sendes ut en uke før leiren starter.
  • Ved avbestilling etter påmeldingsfristen betales halvparten av prisen. Avbestilling skjer ved å sende mail til sor@nlm.no
  • Om du ikke møter opp, uten å ha gitt beskjed, faktureres hele summen. 
  • Adresse til Undeland: Brattestien 559, 4588 Kvås.

Pakkeliste: Dynetrekk, putevar, laken, Bibel, toalettsaker, klær egnet til bruk i lek og juleverksted.

Pris: 740,- + materiell (aktiviteter) kr.80,-

Leirklubben: For deltakere som er 3-14 år er det mulig å melde seg inn i Leirklubben samtidig som en melder seg på leiren. Medlemskapet koster 50 kr. i årskontingent, og betales sammen med leiren. Medlemskapet gir 100 kr i rabatt på hver av barne- og tweensleirene barnet deltar på i 2024. Ved årskiftet må man selv fornye medlemsskapet.

Tidspunkt

Fredag 22. - søndag 24. november 2024

Adresse

Brattestien 559, 4588 Kvås