
Inspirasjonssamling for leirstedsansatte
Inspirasjon på kjøkkenet
Det var Leirstedssamling på Laberget leirsted 21.-23 januar. En gjeng ansatte fra ulike leirsteder fikk mulighet til å bli med på en formiddag proppfull av inspirasjon, ledet av blant annet Adrian Wold fra Engros Frukt, hvor KNIF Innkjøp dekket råvarekostnadene. Erik Wilberg, salgssjef i KNIF, var med å gjøre det mulig.
Smakfullt resultat!
Resultatet var en tre-retters lunsj, laget på mesterlig vis av gode medarbeidere - ledet av tre dyktige kokker. Menyen besto av jordskokksupppe til forrett, bakt skrei med skalldyrsaus til hovedrett, og rørt nyr med ferske bær og karamelliserte nøtter til dessert. Bedre lunsj skal man lete lenge etter!
Regionledere og daglig ledere på leirstedene hadde obligatorisk oppmøte på et seminar om lønn og økonomi, samtidig som vi andre fikk nyte aktiviteten på kjøkkenet. Kl. 12.30 spiste vi lunsj alle sammen samlet.