Mange glade barn i Krasp-sør

Endelig nytt Krasp-år!

Denne helga har 36 kraspere vært samla til Krasp Sør på Møre barne- og ungdomsskole i Herøy. Krasp opplever vekst i antall medlemmer og har mange på venteliste (som vi gjerne vil ha plass til).

 

På Møre lager vi leirsted hver gang vi kommer, men likevel får vi de nydeligste retter servert fra frivillige som stiller opp på skolekjøkkenet helg etter helg. Lederstaben er trofast, og de fleste er med over flere år. Denne helgen tok vi imot mange nye medlemmer og gleder oss også stort over de som kommer tilbake til enda et Krasp-år.

Vi har hatt fredagstaco, kollekt med premie, informasjon fra misjonsarbeid i Kenya, leker og aktiviteter, bibeltimer og andakter, gode samtaler, og selvfølgelig den faste godterituren på Kiwi. Til sammen ble dette til enda en nydelig Krasphelg.

Krasp er mye lyd, litt korte netter og lite avslapning, men også mange smil, nye venner, kristent fellesskap og mye lek og moro. Jeg føler meg heldig som får være med på dette og det gir så veldig mye mer enn det tar!

Når jeg ba krasperne om å beskrive Krasp med ett ord fikk jeg blant annet: Vennskap, glede, kjempe-kjempe-gøy, god mat, kor, fellesskap, BEST. Ja, for Krasp er faktisk best!

Vær gjerne med å be for Krasp og det viktige arbeidet som gjøres både i Krasp sør og nord. Be, og takk, for alle som har fått et møte med Jesus gjennom korarbeidet i regionen.

«Å kjenne Han er ei glede som eg aldri slepper taket i. Den er nøkkelen til livet, og den gjer meg fri! Å kjenne Han, å kjenne Jesus gjer meg trygg for eg veit Han kjenner meg.»

Endelig nytt Krasp-år!