Tre veldig fornøyde damer

Womens Retreat

Siste helga i september inviteres det på ny til Women´s Retreat i den gamle prestegården på Lepsøya.

 Da kommer “vår egen” Margareth Engås for å tale, og tema for undervisning og samtale er«Tro».  

Women´s Retreat er, som navnet røper, en helg for jenter/damer. Helgen skal gi rom for en «timeout» få trekke seg tilbake fra hverdagen, slik at pulsen kan senkes og felleskap med Gud og kristne medsøstre kan prioriteres.  

Det blir som vanlig tema-undervisning, lovsang og samlinger, bibel og bønn.I tillegg kan du se fram til fritid i vakker natur, god mat, stillhet, felleskap, omsorg og hvile. 

Gode tilbakemeldinger 

Veldig mange av de som har vært med på Women´s Retreat tidligere, kommer igjen, år etter år. En av deltagerne beskrev det slik; “For min del er det virkelig deilig å få ro og tid til bibel og bønn, for hverdagen min er nokså hektisk ellers. Tid til å lande med Jesus en stund, liksom....Slik tror jeg det føles for mange.  

Andre deltagere trekker også fram positive ting som “åndelig og sosialt felleskap”, “gode prater og smittende latter” og“himla god mat”. Luksusen med å gå til dekket bord med veldig god mat, setter alle stor pris på.  

Mellom 2025 jenter/damer møtes på RetreatLepsøya, ogaldersintervallet har vært fra 25 til 55 år, men det er ingen øvre eller nedre grense. 

Den kommende WomensRetreatblir 27.29. September.Påmelding kommer snart, men sett av helgen allerede nå.Ta en pause fra hverdagen, finn frem hvilepulsen og bli med på årets RETREAT! 

Påmelding:

Pris for helga er 1190.- kr. dersom du melder deg på før 20. september.