Hele flokken samlet til konferanse

Stor flokk og flere årstider

Rapport fra konferansen 2024 i Japan.

Den 21. - 25 mars var misjonærflokken samlet på Hiruzen for årets konferanse. Å komme til den flotte naturen rundt Hiruzen er alltid et etterlengtet avbrekk fra en ellers travel hverdag i storbyen.

Denne gangen vi fikk oppleve flere av årets årstider på de fem dagene vi var der. Vinter og snølek da vi kom, plaskende regn i noen dager og til slutt sol som vitnet om at våren var rett rundt hjørnet.

       

Godt fellesskap

Sammen med våre finske og islandske misjonærkolleger og gjester fra Norge, var vi i alt 42 mennesker samlet til årets konferanse. Vi hadde fem flotte dager sammen med godt fellesskap.

Hver morgen hadde vi fine bibeltimer ved både regionleder Eivind Jåtun og representant fra hovedstyre Helge Norheim, og samtidig var også barna samlet til egne bibeltimer.

På dagtid samlet vi oss til forhandlinger, og vi har hatt mange gode samtaler om arbeidet og veien videre for misjon i Japan.

På ettermiddag/kveld dro vi blant annet på utflukt til onsen (varme kilder), besøk på et pære-museum (nashi), og ellers koste vi oss på Hiruzen med fellesskap, lovsang og ord for kvelden.

 

Takket for gjestfrihet

Lørdags kveld spiste vi alle sammen ute på en restaurant, men i år ble dette litt ekstra spesielt. Vi hadde med oss Oohashi sensei og hans kone Keiko-san som avslutter sin tjeneste på Hiruzen leirsted nå til sommeren. Vi fikk takket dem for deres gjestfrihet over flere år.

   

Gøy for barna

Det er fint å se hvordan barna storkoser seg på konferansen. De siste årene har barneflokken her i Japan økt betraktelig, og det er høyt volum under taket på Hiruzen. Fra morgen til kveld er det full fart, og derfor er vi veldig takknemlig for de mange flinke barnepasserne vi hadde med oss i år!

Vi ser frem mot et nytt år i Japan, og er takknemlig for alle som husker på oss i bønn i Norge!