Overlevering av sjekken

Kongshaug-russ, tusen takk!

Russen på Kongshaug musikkgymnas har siste skoleåret hatt misjonsprosjekt for Østlige Afrika. Regionleder fikk gleden av å ta imot den store sjekken.

Siste skoleåret har russen på Kongshaug musikkgymnas i Bjørnafjorden kommune samlet inn penger til Misjonssambandet sitt arbeid i det Østlige Afrika. En stor sjekk, både fysisk og i sum, ble under festmiddagen på avslutningsfesten 22. juni høytidlig overrekt til regionleder.

Skolen har gjennom ulike aktiviteter samlet inn hele 530.000 kroner.

Vi benytter oss også av Norea til å nå ut i det Østlige Afrika, så 20 % av summen videreføres til Norea med tanke på prosjektet Arven etter Adam, som er et verktøy for å nå ut også der, mens 80 % går direkte til arbeidet i Østlige Afrika.

Takketale
Regionleder takket alle for den store innsatsen. "Kanskje du i framtida møter mennesker i Øst-Afrika som du har betydd en forskjell for. Om ikke før, så kanskje du møter noen igjen hos Gud en gang, som ditt bidrag var avgjørende for," sa han bl.a., og siterte fra Fork 11:1: 'Kast ditt brød på vannet; for med tiden finner du det igjen.'

Våre medmennesker kan ta mye fra oss, men det du gir, kan ingen ta fra deg," la han til. "Du er mer enn en borger av Norge, du er en verdensborger, og realiserer et ekte medborgerskap med å ta ansvar utover Norges grenser. Takk til det som ikke bare tenkte det og ville det, men du gjorde det.

Vi i Misjonssambandet takker hjertelig hver og en som har vært med!