Fjell-leirdeltagere

Fjell-leir på Solhøgda

Velkommen til årets fjell-leir. Med nye turmål!

Igjen er det planlagt Fjell-leir på Solhøgda Leirsted i Ålvundfjord i tidsrommet 25.-28. Juli. I år er vi så heldige å få besøk av Kjell Strømme fra Norheimsund som vil forkynne Guds ord, han vil også synge. Han har mange år bak seg som misjonær i Kenya. Kjell er gift med Elfrid Gravem fra Sunndal som og blir med på leiren. På indre Nordmøre har vi mange muligheter når det gjelder turer. I år er plana at vi skal til Straumsnes og gå på Valfjellet 526 moh. Da kjører vi i lag i Solhøgdabussen. En grei tur for de fleste, med en fantastisk fin utsikt på toppen.

Nordviksula er og på programmet i år. Den ligger på 1318 moh, men her starter vi på 400 moh. Her er det kjempefin utsikt innover Trollheimen og utover Nordmørsfjordene. Her er det mange fine delmål for de som ikke vil gå helt opp.

Mange kommer igjen år etter år. Her er det godt fellesskap, fine turer, god mat, kombinert med at vi får høre Guds ord. Tidligere har vi hatt deltakere fra nesten hele landet.

Hjertelig velkommen til Solhøgda og gode opplevelser på Fjell-leir!

For påmelding til Fell-leir se www.leirsted.no