Fra misjonsmøtet lørdag ettermiddag

Regionkonferanse i gledens tegn

En fullsatt møtesal på Fjellheim, sterkt misjonsløpsengasjement og livsnær og klar forkynnelse med glede som basis. Regionkonferansen 24 ble veldig flott!

Helgas regionkonferanse i Tromsø ble en kjempesak med mange innom, godt brukende vær og variert program. Takket være engasjerte og dyktige elever fra bibelskolen med Nord-Norgeteamet i spissen fikk nesten 50 barn med seg flere gode møtepunkt i helga. Kanskje var det likevel trampolineparken som var høydepunktet. 

Talene er tilgjengelige på nett

Det var den danske valgmenighetspresten Henrik Højlund som talte på de fleste samlingene under overskriften "Gled dere!". Skapelsens glede, høysangen og frelsens glede var hans emner og talene er mulig å lytte til i etterkant. Enten på nett, spotify eller apple podcast

Misjonsløp

For første gang under Regionkonferansen dro vi til med misjonsløp dette året. Med stort engasjement og til stor suksess! Unge og gamle, med mange og få runder, men alle til stor heiajubel! Sponsormidlene strømmer stadig inn og løpet hadde lovnad om rundt 60 000,- i inntekter. Det er jo helt fantastisk! Den interne konkurransen mellom Thor Fremmegård og Håkon Syrstadeng ble... at Håkon tikket inn flest runder. Så gratulerer til alle som på forhånd hadde stemt for det. 

I kollekter kom det inn 11 850,- til Fjellheim Kurs- og misjonssenter (Nord-Norgeteamet) lørdag formiddag og 16 925,- til Misjonssambandet.  

Årsmøte og valgresultatene

Under årsmøtet ble nye normallover for regionen vedtatt etter regionstyrets forslag, med enkelte presiseringer og språklige tilpasninger. 

Resultatet etter valget gir disse sammensetningene for styrer, råd og nemnd:

Regionstyret 24-25 består av Øivind Søreng (leder), Thor Fremmegård (nestleder), Katrine Gran Andersen, Siv Indianna Krüger og Christer Sollie Nordkil. 1. vara er Lise Jannie Gundersen, 2. vara Simon Espeland og 3. vara Kjell Runde Olsen. 

BUR vil bestå av Karin Kvalvik Johansen, Per Magne Larsen, Møyfrid Mork, Aleksander Pettersen og Ingvild Tveit Rønnevig. Kamilla Simsø Vollan er 1. vara.

Valgnemda vil bestå av Henriette Rogstad Nordli, Even Petter Olsen, Aina Bernhoff Sandvik, Kristin Nordgård og Alf Tråsdahl. Benjamin Krüger er 1. vara.

Sist opp under årsmøte var Even Petter Olsen som da representerte Finnsnes Misjonsforsamling og som kunne ønske velkommen til neste års Regionkonferanse - på Finnsnes. Vi håper å se mange der!