Snowboard Strandafjellet

En familieleir har gjenoppstått

Denne påsken var ni familier samlet til påskeleir på Vestborg vgs på Stranda. Etter flere års opphold på grunn av pandemien var denne herligheten endelig i gang igjen.

Vi som deltok kan se tilbake på flott føre i fjellet, full fres i gymsalen og flere oppbyggelige møtepunkter. Familieleiren klarer å kombinere så mange faktorer på en gang.

Hvile

Hvile rundt bordet etter middag med en kopp kaffe og god samtale, samtidig som barna koser seg i gymsal og med aktiviteter. Hvile i fjellsida mens påskesola skinner i ansiktet og minner oss om at våren nærmer seg med stormskritt. Hvile i sofakroken med andre voksne, mens barna sover og har barnevakt på internata. Hvile i påskens budskap om synd og skyld som er båret bort. Hvile når vi får dele nattverd og be som familier til Gud vår far. 

Gøy

Gøy i trekket, gøy som deltaker på VM (Vestborgmesterskapet) i skiløypa, gøy i gymsal, gøy på barneopplegget etter andakt og sang, gøy i russekiosken på kvelden for de eldste ungdommene. Gøy i gymsalen på volleyballturneringen. Gøy på leirkveld med paljetter, popkorn, trampolinetriks, påskeegg, lek og moro.

Konkurranse på fjellet
Steffen Stensland

Påfyll

Påfyll i muskelmasse hos de som har stått i trekket hele dagen og så presset seg i volleyball. Påfyll i magemål etter fantastisk god mat på Vestborg. Påfyll i hjertet etter å ha blitt minnet om påskemysteriet, at det Kristus gjorde, gjorde han for oss.  Påfyll når vi blir minnet om at oppstandelseskraften bor i oss som tror.

Vi gleder oss allerede til ny påskeleir på Vestborg. Neste år kan du også være med!

Kors med lys
Steffen Stensland