Pølsekø

Barnehagedag

Pregbarnehagene i regionen har leirdag på Vestheim

Mange spente barn møtte tidlig i barnehagen, klare for en annerledes dag :) Stas å kjøre både buss og ferje hele vegen til Vestnes og leirstedet Vestheim. Der hoppet vi på trampoline, spiste boller og frukt og hadde velkomst-samling hvor vi hørte om hva leir er. Vi var med på sporløp, bibelsamling der vi hørte om at Jesus stod opp for alle i hele verden. Til lunsj  var det pølser og potetstappe.  Vi hadde frilek inne og fikk med oss en misjonstur hvor vi reiste til tre misjonsland: Bolivia, Japan og Kenya. 

Misjonstime
Preg barnehage, Elnesvågen

En fin dag med glade barn, gøyale leker og mange fine inntrykk. En fornøyd gjeng på bussen tilbake til barnehagen.

Linkus er alltid populær.

Linkus
Preg barnehage, Elnesvågen

Takk for oss  "Sammen om å sette verdifulle spor"