plakat

Regionmøte nordvest

Hjertelig velkommen til regionmøtet vårt på Skodje 25.-26. mai. En helg som blir preget av misjon, oppbyggelse og fellesskap!

Påmeldinga til måltid og barnas er no stengd, men møta og programmet elles er opne for alle. Velkommen skal du vere!

plakat årsmøte
regionnordvest

Dokumenta til regionårsmøtet er nå klare disse finner du her:

 Årsmøtedokument nordvest 24.pdf

Hefte underenheter 2023 .pdf

Nytt: Sangkveld!

Fredagskvelden klokken 20:00 blir det sangkveld på Sjøholt med klassiske sanger for de som kommer tilreisende. Rune Sæther leder oss gjennom denne kvelden og det blir sanginnslag i tillegg til allsang. Alle er velkomne til å delta her!

Barnas

Dette året vil det være tre grupper for barna. For de aller minste har vi Jungelgjengen (3-6år) her er det aktiviteter og moro i eget rom på Gomerhuset. De som går i 1. klasse og oppover kan velge mellom to grupper Hobby og Kreativ, på huset, og Epick Akitvpark, på Digerneset. Siste del av dagen vil disse gruppene være sammen på huset.  

Påfyll og jubileum

I løpet av helga skal vi ha flere møter og vi får besøk av generalsekretær Gunnar Bråthen og prest Vidar Mæland Bakke. I tillegg til å tale på kveldsmøtet vil Vidar ha seminar over temaet «Gi mine øyne lys».  Dette og andre seminarer vi skal ha kan du lese mer om nederst.

I tillegg til påfyll fra Guds ord håper vi at regionmøtet gir oss sosialt og at vi erfare at vi står sammen om noe stort. Lørdagskvelden vil vi ha Alle mot 1 for store og små, her satser vi på gode forsøk fra hele regionen. Denne samlingen vil Vestborg lede, og vi vil på denne måten være med å markere Vestborg sitt 75 års jubileum.

Søndag formiddag skal vi som fellesskap være med å be for og sende en familie som skal reise til Etiopia til høsten. Gunnar Bråthen vil tale og vi har søndagsskole for barna.

Før avslutningsmøtet blir det misjonstivoli til på uteområdet med mange ulike poster til glede for store og små, og til inntekt for misjon.

Programmet blir avsluttet med brask og bram i jubileumsmøtet til kora våre. Vi feirer at kora er blitt 35 og 40 år gamle. Vi håper på å fylle huset med en rekke tidligere kordeltakere.

Overnatting

Dette året har vi fått et kjempetilbud fra Sjøholt folkehøgskole og legger opp til at de som trenger overnatting kan ta direkte kontakt med dem for å bestille rom eller plass til camping. Mer informasjon om dette finner du i påmeldingen.

Seminarer:

«Gi mine øyne lys»

Når depresjon og motløshet demper alle sanser og stjeler gleden, hva blir det igjen av troen? Dette seminaret handler om hvordan troen på Gud bryter med et sårbart sinn, om erfaringen av at troen kan være en del av smerten, men også om troen som ressurs og håpsbærer. Seminaret er for deg som trenger håpsord gjennom mørket, eller som står rundt noen som trenger det. Vidar Mæland Bakke

Økonomisk støtte til ditt arbeid

Andreas Kiplesund vil i dette seminaret vise hvordan en enkelt og greit kan få god støtte til sitt arbeid gjennom ulike fond og støtteordninger. I tillegg til frifond vil Andreas vise noen av mulighetene som finnes i å søke støtte hos banker og lignende i vår region.

Trossamtaler

Hvordan kan vi komme inn på det som er viktigst for oss, når vi stadig prater om vær og vind. I denne panelsamtalen deler vi erfaringer og gode råd om hvordan vi kan komme inn på Jesus i samtaler med naboer, venner og kollegaer.