Påskeegg som ligger i en kurv med gåsunger og blomster rundt. Tekst: Påske

Påskeplaner?

Påsken nærmer seg, og noen har kanskje planen klar for både fridager og høytidsdager. Vi kommer likevel med noen gode tips til hva du kan få med deg!

Det er fint å kunne bruke påskedagene til å samles for å høre påskens budskap som vi finner fortalt i Bibelen. Kombinert med fellesskap og uteaktiviteter kan det være en fin miks.

Retreat på Senja

Årets påskeferie kan du innlede med et retreat på Skoghus på Senja i palmehelga (22.-25. mars). Retreat er å trekke seg tilbake for å søke Gud i stillhet og bønn, dager med pause fra hverdag, forpliktelser og alt som krever oppmerksomhet.

Retreaten ledes av Geir Otto Holmås. Det er fortsatt noen ledige plasser igjen, og program og påmelding finner du HER. 

Påskeleir i Tromsø

På Fjellheim bibelskole arrangeres det påskeleir fra tordag til søndag. Leiren vil ha et familiepreg, men du er like velkommen om du ikke har familie å reise sammen med! Det er gode turmuligheter i Tromsø-området, og en av dagene vil det bli lagt opp til en felles utflukt.

Per Inge Belt, Håkon Syrstadeng og Lars-Olav S. Morstøl er med som ledere og talere. Mer informasjon finner du HER.

Fjellpåske i Sulitjelma

For den som trenger snø-garanti, vil påskemøter på Jakobsbakken (sannsynligvis) være et godt valg! Per Tveten vil være taler på møtene.

Det er mulighet for å bestille husvære direkte med Jakobsbakken. Det legges opp til selvhushold, men med mulighet for å bestille middag. Vil du finne ut mer om dette tilbudet, trykker du HER.

Påskemøter på Skoghus

Gjennom mange år har det vært arrangert påskemøter på Skoghus, og i år er intet unntak. Vegard Svensen blir taler på møtene torsdag, fredag kl. 18.00 og søndag kl. 11.00. Det blir nattverdmøte kl. 20.00 skjærtorsdag. I etterkant av møtene vil det bli enkel servering og tid for prat.

Om du ønsker å tilbringe noen dager på Senja, utforske turmulighetene, og trenger overnatting, kan du ta kontakt med Skoghus (mail: skoghus@nlm.no - eller telefon 488 66 836) for leie av rom (selvhushold).

 

Nasjonalt