Skoghus leirsted

Endringer på Skoghus og i region nord

For det kommende skoleåret går ungleder Håkon Syrstadeng inn som daglig leder på Skoghus. Vi ser dermed etter en person til vikariat som ungleder i samme periode.

Det blir endringer i bemanningen for både Skoghus leirsted og det regionale barne- og ungdomsarbeidet i tiden fremover. På Skoghus har ungleder Håkon Syrstadeng tatt på seg en koordinatorrolle som daglig leder frem til sommeren. Hanne Sele var daglig leder ut februar og Håkon har etter det hatt ca. 40 % av sitt arbeid til oppfølging og koordinering omkring driften der. 

Håkon har gode forutsetninger for å gå inn i oppgavene da han var daglig leder på Sætervika ungdomssenter før han begynte som ungleder hos oss. Sætervika er ett av leirstedene i Misjonssambandet region vest. 

Større endring fra høsten

Fra august blir endringen imidlertid enda større. Håkon har fått permisjon fra unglederstillingen og vil være daglig leder på Skoghus i 100% skoleåret 24/25. Han vil i samme periode ta ut gradert foreldrepermisjon. 

Dermed er styret for Skoghus innstilt på å se etter ny daglig leder på fast basis fra 1. august 2025. 

Vikariat som ungleder og arbeider i Salten

I fortsettelsen av dette har vi lyst ut et vikariat som ungleder for samme periode med søknadsfrist 7. april. Link til stillingsannonsen finnes her

Vi er allerede på utkikk etter forsamlings- og områdearbeider til Salten. Her er søknadsfristen 1. april og stillingsannonsen kan lese her

Vi er veldig takknemlige for tips om aktuelle kandidater og tar gjerne en prat om det er spørsmål som kan ha godt av avklaring i prosessen. Kontakt gjerne regionleder Øivind Ruud Kringstad på okringstad@nlm.no eller 996 46 803.