Ove Heradstveit

Fra psykolog til pastor

Fra starten av 2024 får vi stifte et nytt bekjentskap i Misjonssalen i Grimstad, Ove Heradstveit.


Ny pastor
I starten av det kommende året begynner nemlig Ove i stillingen som pastor i Misjonssalen i Grimstad. Ove er gift med Maria, og de har tre barn. I dag bor de i Øygarden kommune, men tenker å flytte sørver til sommeren. Det blir derfor en tilværelse med noe pendling det første halvåret for Ove sin del.

Doktorgrad i psykologi
Ove har ikke hatt den vanligste veien til tjeneste som pastor i Misjonssambandet. Han har nemlig tatt en doktorgrad i psykologi, og jobbet mange år innenfor dette fagfeltet. Her var han en dyktig og anerkjent forsker, og trivdes godt i jobben. Likevel var det noe han kjente ikke var som det skulle være, og det skjedde mye i livet både hos han og familien.

Hør Ove fortelle mer om sin historie på pTro her; https://ptro.live/podcast/ptro-gjesten-ove-heradstveit/

Ny retning
Ove opplevde etter hvert også et kall til jobben med noe annet i livet. Hans daværende jobb ble sagt opp, og han ønsket å være åpen for Guds ledelse for veien videre. Det siste året har han jobbet som freelance-forkynner. Han var blant annet innom som taler på kveldsmøtene på Evjetun bibelcamping i sommer, så en del av misjonsfolket her i sør har allerede fått stiftet et lite bekjentskap med ham der.

Nå er han altså klar for stillingen som pastor i Misjonssalen i Grimstad, hvor nyheten ble annonsert sist søndag. I Misjonssalen vil han gå inn i en stilling på 70%. Vi gleder oss til å bli mer kjent med Ove og familiene også i Misjonssambandet sør, og ønsker Guds velsignelse over tjenesten han snart skal inn i!

Takk for en viktig jobb
Vi vil også takke Egil Grindland for jobben han både har gjort, og fortsatt gjør i Misjonssalen. Han har hatt en spesiell rolle i Misjonssalen i snart et tiår, de seneste årene som pastor i forsamlingen. Egil vil også være å se i Misjonssalen i tiden fremover, da han fortsetter som forkynner i Misjonssambandet sør.