a

Inspirasjonssamling for Kvinner

Glimt fra Inspirasjonssamling for Kvinner på Nærbø

Den niende mai hadde vi en flott Inspirasjonssamling for kvinner på Nærbø bedehus. Misjonskvinner fra Varhaug var spesielt velkomne, og vi var samlet om lag 120 kvinner i alle aldre. Marit Halvorsen hadde andakt over temaet: Fullkommen frihet, og vi fikk misjonsglimt fra «Jasmin»*, som er utsendig i Østlige Afrika. Kvelden var fylt med god mat og godt drøs, gave til misjonen og ordet fritt. Mange gode tilbakemeldinger om en fin kveld.

* Av sikkerhetsmessige årsaker bruker vi alias på utsendinger i sensitive områder.

M
Tale av:Marit Halvorsen Katrine Holta Hellestø
D
Godt drøs:Drøsen gikk godt blant kvinnene Katrine Holta Hellestø
e
Langbord:Det ble servert god mat Katrine Holta Hellestø
s
Ved pianoet:Brith-Jorunn Hovda Katrine Holta Hellestø