Ill.bilde

Mannshelg i Drangedal

27.– 29.oktober inviteres du til å bli med på mannshelg på Fjelltun Leirsted på Lia i Drangedal.

Mannshelga er for menn i alle aldre, både unge og gamle. Ønsket med en slik helg er å skape en arena hvor deltakerne kan være tett på Bibelen og tett på livet sammen med kristne brødre i alle aldre. Det er åndelig påfyll, fellesskap, samtaler, aktiviteter, sang, god mat og mye, mye mer.

Eivind Sætre, tidligere misjonær, pastor og sjelesørger i Misjonssambandet skal stå for undervisningen under årets mannsmøte.

Fellesskap og lytting

Mannshelg er en arena både for å lytte og for å samtale. Det er viktig å skape et godt mannsfellesskap og bygge både nære vennskap og brorskap. God mat, kjekke aktiviteter og uformelle samtaler rundt kaffekoppen, er også en viktig del av en slik samling. Samtidig legges det også opp til mindre fellesskap i etterkant av undervisningen, hvor det blir tid til å søke litt dypere inn i tematikken og hvor vi kan snakke ærlig sammen om hvordan hverdagen faktisk er.

Mer info kommer også på nettsiden www.mannshelg.net og her

Påmelding