Kåre Lid

Kåre Lid slutter

Leder for Misjonssambandet Norge har i dag informert hovedstyret at han slutter i stillingen. Han har sin siste dag 31. desember.

– For meg har de syv årene vært en utrolig reise med mange velsignelser og noen kraftige humper på veien. På grunn av et fantastisk medarbeiderfellesskap og meningsfull tjeneste i en sammenheng som har gitt meg så mye, har det blitt to år lenger enn det jeg og Inger i utgangspunktet hadde tenkt, skriver Kåre Lid i en e-post.

  

Pendling

Den tidligere regionlederen i Misjonssambandet nordvest overtok lederstillingen etter Øystein Engås sommeren 2016, og har stått sentralt blant annet i arbeidet med ny strategi og ny struktur i organisasjonen som ble vedtatt på generalforsamlingen i 2022.

Han har siste året pendlet mellom Sunnmøre og Oslo, og nå mener han det er tid for å gi stafettpinnen videre til nye og yngre krefter.

– Det er ikke noe godt signal hvis en nesten-pensjonist sitter i en slik stilling. Det ligger ingen dramatikk i at jeg slutter, skriver Lid, som er 65 år.

   

Fortsetter

Samtidig avslutter han ikke sin tjeneste i Misjonssambandet.

– Misjonssambandet har bedt meg fortsette, og jeg har sagt meg villig til å fortsette i en annen stilling i 60 prosent, avslutter Lid i sin melding.