Kairos

God start på Kairos sitt 40. år

Denne helga var over 40 kormedlemmer og ledere samla på Vestheim. Og kor er ikke ei jentegreie – 19 jenter og 15 gutter kom! Veldig flott med nye deltakere både fra KRASP og andre sammenhenger (se innspill om korets økonomi under artikkelen).

Noen 10. klassinger kom nesten rett fra klassetur til Polen, rakk så vidt heimom å spise før de ble kjørt til Vestnes. Imponerende! Dette var første Kairoshelga uten vår kjære Arnfinn. Men Mesina, vår nye albanske leder, gjorde alt for at vi skulle trives.  Sammen med mannen, Mikel! Taco på fredag, heimebakte rundstykker lørdag og søndag, kyllingsuppe til lunsj lørdag. Første Kairos uten grøt, kommenterte Arne Martin, men det gikk veldig bra. All ære til Arnfinn for godt stell, men også kjekt med nye smaker. Takk til Mesina! Håper hun og mannen vil trives.

Første helga pleier vi alltid å bare være på Vestheim. Vi brukte egne ledere til taler og andakter.  Ingeborg Berget er tilbake som leder etter mange år. Hun delte troshistorie i fem faser på fredagen! Solveig Klungsøyr hadde misjonstime lørdag og Runar Johansen bibeltime/tale søndag. Delekvelden på lørdag er et av høgdepunktene, men så er det alltid spennende første helga om høsten med mange nye. Likevel var det i år mange som turte å dele - nød for bestemor og far, sjukdom hos de sjøl, skolesituasjonen og miljøet på heimplassen, bibelord som ble delt. Så utrolig rikt å få være med å legge alt dette sammen fram for Gud i bønn.

Både fredag og lørdag var det nydelig varmt vær, så fra kl 17 lørdag var det full aktivitet med mange småturneringer i sandvolley som ble avslutta med deilig bad i sjøen! Søndag etter møte og øving, hadde vi  årsmøte med samtale om helga og siste året, hva som var bra, hva de kunne tenke å forandre på og forslag til emner for helger dette skoleåret. 

Volleyball på Kairos
Ole Audun Os

Som nye representanter i korstyret ble valgt Audun Starheimsæter, Amalie Munkvold og Johanna Østraat.  Så måtte vi på en måte ta avskjed med Helene Johansen. Hun har vært med i koret siden før hun var født! Mamma Silje har i mange år nå vært vår eminente dirigent og pappa Runar en umistelig del av bandet. Men nå er Helene ferdig med 13 .klasse og drar i militærtjeneste i Sjøforsvaret. Vi ønsker henne Guds velsignelse videre.

Som ledere er vi takknemlige for den flotte gjengen med sangglade ungdommer.

KAIROS-fellesskap
Ole Audun Os

ØKONOMIEN I KAIROS: KAN DU HJELPE?

Koret har stort sett vore sjølvberga opp gjennom åra. Akkurat no skrapar vi botnen av kassa og kan få problem med å dekke utgiftene våre. Om nokon vil gje oss ei oppmuntring og hjelp:

Bankkonto KAIROS: 3905 14 61642 Vipps: 727780 (kollekt KAIROS)