Leirskole i Innerdalen

Høstsesongen er i full gang på Solhøgda

Stor aktivitet og mange som er innom Solhøgda disse ukene.

Nå er det stor aktivitet på Solhøgda Leirsted i Ålvundfjord. Det er igjen tid for leirskole. Siste to ukene var det elever fra Trøndelag som fikk oppleve Solhøgda, ei uke med aktiviteter både på sjø og i fjellet. Elevene stortrives med klatring, BMX sykling, båt og fisketur, fjelltur, men også besøk på kraftverk og Aluminiumsverk. For oss som arbeider her er det stort å oppleve elever og lærere som trives og setter stor pris på det de får oppleve. Dette blir ei helt annerledes skoleuke som de husker hele livet. De neste tre ukene er det elever fra Molde som kommer, og så to klasser fra Sunnmøre.

Siste helga i september 29.9.-1.10 er det igjen Høstweekend. En Weekend for alle, men spesielt tilrettelagt for psykisk funksjonshemmede. Den blir nå arrangert for 29. gang og trofaste ledere stiller opp. Her vil Øivind Paulsen fortelle fra Bibelen.

6.-8. Oktober er det tid for 60 pluss. Vi ser fram til å få Per Tveten med som taler. Her vil også Annbjørg og Kåre Sævareid være med. Vi håper at mange vil komme til disse samlingene.  Program finner du på nettsiden vår leirsted.no/kalender.

Alle er hjertelig velkommen til Solhøgda!