Forbønnshandling for Steffen Dyve

Steffen Dyve innsatt som pastor

Forrige søndag var det en stor begivenhet i bedehuskirken Lyngdal, da ble nemlig Steffen Dyve innsatt som ny pastor.


Innvielse og forbønnshandling
Forrige søndag var det en stor begivenhet i bedehuskirken Lyngdal, da ble nemlig Steffen Dyve innsatt som ny pastor.

Før sommeren ble det klart at Steffen Dyve går inn i oppgaven som pastor i bedehuskirken Lyngdal. Han har tidligere vært utsending for Misjonssambandet i Indonesia, og det siste året jobbet som landsreisende forkynner. Han tiltrådte i stillingen i Lyngdal fra 1. august, og på søndag var det innvielse med forbønnshandling.

Representanter fra organisasjonene var til stede og bidro sammen med eldsterådet i forsamlingen med skriftlesning og forbønn for Steffen. 

Vekst i arbeidet
Bedehuskirken Lyngdal er tilsluttet Normisjon, ImF og Misjonssambandet, og har den siste tiden opplevd en god vekst i arbeidet. Søndag var det en tilnærmet full sal som hadde møtt opp til samlingsfest. Steffen hadde en fin andakt over lignelsen om talentene og både store og små ble engasjert i andakten.

Etter møtet var det samling i kjelleren hvor det ble servert både lapskaus og kaker. Vi gleder oss over den flott utviklingen i bedehuskirken Lyngdal, og ønsker Guds velsignelse over tjenesten Steffen nå har gått inn i her!