Bilde av en loddblokk

Regionlotteriet 2023

Misjonsarbeidet trenger stadig friske penger, og her er vår siste nyvinning!

Det er første gang i region nord sin historie at det gjennomføres et regionlotteri, så det blir spennende å se resultatet! 

Helsponset delingsprosjekt

Lotteriet har en maksimal inntekt på 200 000. Alle gevinstene og utgiftene ved lotteriet er sponset, så all inntekt er nettoinntekt! Det er et godt utgangspunkt!

Inntektene av lotteriet vil deles. Halvparten går til Misjonssambandet nord, og den andre halvparten vil deles likt mellom Karalaks leirsted i Porsanger, Skoghus leirsted på Senja, Soltun soldatheim i Bardu og Jakobsbakken Fjellsenter i Sulitjelma. 

Alle disse har behov for økonomisk hjelp og støtte. Gjennom arbeidet på disse "arenaene" ønsker vi å gå med evangeliet, nyheten om frelse i Jesu navn, lokalt, og til jordens ender, og dit har vi ikke nådd enda. 

Flotte premier

Det er få, men flotte premier å vinne! Førstepremien er opphold i inntil en uke på Lauklines kystferie på Kvaløya for fire personer. De øvrige gevinstene er gavekort, som er lett å sende over hele landet! Tilsammen er det gevinster til en verdi av 51 682 kroner - alt sponset!

Kjøpe eller selge lodd

Det er mulighet for både å kjøpe og selge lodd. Ta kontakt med regionkontoret; på mail til nord@nlm.no, eller du kan ringe 454 16 210 (tirsdag-torsdag mellom 09-15). Det er mulighet for å betale med vipps. Lotteriet trekkes 26. august.

Nasjonalt