Bibel

Møteuker Misjonssambandet sør

Flere steder i regionen arrangeres det møteuker nå i mai måned.

Flere steder er det møteuker denne måneden. Du er hjertelig velkommen til å bli med på ett eller flere av møtene! 

Notodden
På Tinnesmoen bedehus er det møteuke med Per Tveten. Møtene starter 3. mai og varer frem til søndag 7. mai. 

Drangedal
I Drangedal er de allerede i gang med møteuka som varer til og med 7.mai. Det er Nils Kåre Strøm og Even Ydstebø som er med som talere. Møtene arrangeres forskjellige steder, blant annet på Kjosen bedehus torsdag og fredag og Drangedal frikirke på søndag.

Hornnes bedehus
9.– 14.mai blir det møteuke på Hornnes bedehus. Der er det Johan Olsen som blir med som taler.

Undeland Misjonsgård
10.– 21.mai inviterer Undeland Misjonsgård til møteuker. Per Tveten og Nils Kåre Strøm blir med som talere. Det blir ikke møte søndag 14.mai på grunn av konfirmasjon. Møtene begynner klokka 19.30 og ulike sangkrefter deltar, blant annet Ljos- en sanggruppe fra Hægebostad, og Konsmokameratene.

17.mai arrangeres det fest på Undeland.
Nils Kåre Strøm blir med som taler. Både Tveten og Strøm har tidligere hatt møteuker på Undeland og det har da kommet svært mange til møtene. Denne gangen skal også Bedehuskanalen være til stede den første uka for å gjøre opptak av møtene.