Konfirmasjonsbilde

Konfirmasjon på Flekkerøy bedehus

Søndag 7. mai ble elleve ungdommer konfirmert i et fullsatt Flekkerøy bedehus!

Søndag 7. mai var det fest i flekkerøy bedehus, da elleve ungdommer ble konfirmert. Dette er første gangen det har vært så mange ungdommer som har konfirmert seg i flekkerøy bedehus, som flere uttrykte var flott.

Møtet ble ledet av Ingrid Mindi Norheim, som er en av lederne til konfirmantene. På møtet ble det sagt litt om hver enkelt konfirmant, blant annet morsomme sitat som hun hadde skrevet ned under tiden de var sammen.

Aud Karin Ringvoll tale over Markus 1:17, om det å være en menneskefisker. Dette ble visualisert ved at alle konfirmantene fikk en barnefiskestang. Hun oppmuntret også konfirmantene til å fortsette å leve sammen med Jesus videre livet. 

Vi ønsker konfirmantene masse lykke til videre inn i voksenlivet!