Landskap med en veil som går forbi et lite hus, lyset fra en solnedgang i horisonten

Regionkonferansen nord 2023

I pinsehelga, 26.-28. mai, avholdes årets regionkonferanse i Misjossambandet nord.

Denne storsamlingen i regionen er i år lagt til den sørlige delen av regionen, nærmere bestemt på Rognan i Saltdal. Det er lang reisevei for mange, men vi håper at mange blir med i fellesskapet denne helga. 

Kurt Hjemdal blir med som hovedtaler. Han er pensjonist, opprinnelig fra Danmark, men har bodd mesteparten av slitt liv i Norge. Han vil tale over tre emner om Den Hellige Ånd.

Årsmøtet avholdes lørdag 27. mai. Sakspapirene er sendt ut, og de ligger også tilgjengelig på nett. Alle registrerte fellesskap kan sende utsendinger til årsmøtet. Informasjon om dette er sendet til kontaktperson i misjonsfellesskapet.

Det vil bli aktiviteter for barn og unge under årsmøtet lørdag.

Lørdag kveld har Linda Helén Haukland et kveldsseminar om Hans Nilsen Hauge. 

Praktisk info

Det er mulighet for å bestille måltider. Overnatting og frokost må hver enkelt ordne med selv. Det er både hotell og camping sentralt på Rognan, i gangavstand til Frikirka. 

Fra Tromsø og fra Finnsnes kjøres to biler som har plass til flere og som det er mulig å sitte på med. Ta kontakt direkte med sjåførene for å undersøke om det er plass og tid for avreise. 

Magne Aarbø kjører fra Tromsø og tenker avreise fredag ettermiddag (415 81 501) og Øivind Ruud Kringstad kjører fra Finnsnes fredag morgen/formiddag (996 46 803). 

De fleste samlingene vil foregå i Rognan Frikirke, og bespisning på Samfunnshuset som ligger like ved. 

Mer informasjon og påmelding finner du her: Regionkonferansen 2023 - Norsk Luthersk Misjonssamband (nlm.no)

Påmeldingsfist er satt til 10. mai.

Årsmøtehefte 2023.pdf

Nasjonalt