Påskefest

Digital påskefest

- Jeg synes vi burde ta påsken tilbake og virkelig feire den, sier barne- og familie forkynner i Misjonssambandet sør. Hun inviterer barn og familier til digital påskefest.

Signe Olava Lindefjell Birkeland lager «digital påskefest» for barn med forkynnelse, leker og konkurranser. For hver dag i påsken blir det lagt ut en video på youtube der temaet er fortellingen om Jesu død og oppstandelse. Hun håper at videoene skal hjelpe familier å sette fokus på hva påsken egentlig handler om, nemlig Jesu seier på korset og oppstandelsen.

- Digital påskefest handler om at vi skal feire litt hver dag og sette fokus på det påsken handler om, forteller Signe Olava. Videre forteller hun at hun har lagt en ting i påskeegget som minner seeren på hva som skjedde for hver dag. 

Hvordan kom du på å lage disse videoene?

 - Vel, det begynte i fjor da jeg hadde laget flere andakter til påsken, også tenkte jeg at disse kanskje kunne brukes til noe mer. Så fikk jeg med mannen en dag, også filmet vi dem. Det var morsomt å lage dem, fortsetter hun.

Denne påsken blir ideen gjentatt, der noe av materialet fra fjoråret er brukt, men også med nytt innhold. Denne gangen er tanken at familiene selv skal kjøpe inn godteri på forhånd til sitt eget påskeegg, som de skal bruke underveis i videoene. Det blir også forskjellige aktiviteter og utfordringer alle kan gjøre hjemme. - Etter i fjor fikk jeg tilbakemeldinger på at jeg fristet barna med alt godteriet, forteller hun smilende. - Så nå kan alle spise det jeg spiser og gjøre litt mer ut av dette, som en samlingsstund, forteller Signe Olava. 

Det ligger allerede en «teaser» ute på Facebook siden til Misjonssambandet sør med mer informasjon. Vi håper dette blir til velsignelse!

 Vi i region sør ønsker alle en velsignet påske!

«Hvem er det som fordømmer? Kristus er den som er død, ja mer enn det: som også er blitt reist opp, som også er ved Guds høyre hånd, som også går i forbønn for oss»

Rom 8:34

 

Nasjonalt