Ski

Konfirmantleir på Kvinatun 10.-12. februar

Skihelg for konfirmanter fra Agder

10. – 12. februar arrangerte Misjonssambandet sør konfirmanthelg i samarbeid med IMF og ACTA/Normisjon. Leiren fant sted på et av Indremisjonsforbundets leirsteder, Kvinatun ungdomssenter. Omtrent 30 ungdommer tok turen til Kvinlog for å være med på leir! Ungdommene kom fra ulike forsamlinger i de forskjellige organisasjonene, og både Grimstad, Arendal, Kviteseid og Flekkerøy var representert. Flere av konfirmantene hadde allerede vært på en leir sammen i 2022. Denne gangen var det tid for ski-leir! 

På konfirmanthelgen skulle det i hovedsak være tre undervisningsbolker der hovedtema var identitet og felleskap. Tema for første undervisningsbolk var «felleskapt». Vi er skapt til felleskap både med hverandre og med Gud. På lørdag ble det litt endring i programmet pga. sykdom, så vi bestemte oss for å dra på ungdomsmøte til Eiken bedehus. Her ble vi veldig godt mottatt, takk skal dere ha! På søndag hadde ungdomsleder på Flekkerøy bedehus, Johan Byremo undervisning om tidsaktuelle tema som blant annet kjønn og seksualitet. Her var det også åpent for spørsmål og dialog i etterkant.  

Leirens hovedaktivitet var å stå i skitrekket på Knaben skisenter. Her fikk vi nyte godt vær og fine løyper. Noen av konfirmantene var erfarne i skitrekket, mens flere stod i trekk for første gang. Det er en fantastisk følelse å mestre nye aktiviteter!

Vi er takknemlige for samarbeidet med Imf og Normisjon, og håper konfirmantene fikk med seg noe betydningsfullt fra helgen!