NÅF

«Dette er den beste leiren jeg har vært på»

Etter to år ble det endelig Nyttårsfestival på Hurdal Verk igjen!

Artikkelen er på trykk i Utsyns regionsider nr. 1/2023.

Vi var en gjeng på 22 deltakere og 15 ledere som koste oss i nyttårshelgen. Vi fikk litt oppstartsvansker da veien inn til Hurdal ble stengt og deltakere ventet på togstasjonen, men alle kom til slutt fram til et noe forsinket kveldsmøte. Gjennom helgen har vi hatt aktiviteter som «capture the flag», aking, maling, perling, Nintendo Wii og mye brettspill.

2022 ble avsluttet med et flott nattverd- og vitnemøte hvor ledere og deltakere delte vitnesbyrd om festivalens tema, «Fortell». Det nye året ble innledet med «Huskestue» og annen morsom underholdning. Både deltakerne og lederne dro fornøyde fra Hurdal Verk. «Dette er den beste leiren jeg har vært på», uttrykte en av deltakerne.

NÅF
FESTIVALENS TEMA:Fortell Erik Gamborg