Skibakke

Velkommen til Skiweekend!

10. - 12. februar er det endelig klart for skiweekend igjen! Leiren er et samarbeid med Vestborg vgs og regionen. Alle ungdommer fra 8. klasse til og med 1. vgs er velkomne!

Skiweekend har vært en fast tradisjon, men har de siste årene måttet ta en pause grunnet restriksjoner. Nå er vi endelig i gang igjen, og vi gleder oss stort til ei helg på Strandafjellet med både fysisk, åndelig og sosialt påfyll.

Skiweekend foregår på Vestborg vgs., hvor det blir overnatting, måltider og aktiviteter på kveldstid. Vi skal bruke to dager på ski Strandafjellet (enten langrenn eller alpint), og det blir både møter med bibel og misjon, russekiosk, FIFA, grandiosa aften og turneringer i gymsalen.

Påmeldingsfristen er 3. februar, og mer informasjon (pluss påmelding) finner du på vestborg.no/skiweekend

Velkommen til Skiweekend 2023!