RK 2023

Velkommen til regionkonferansen 2023 på Fangekasa

Vi håper på solfylte mai-dager ved Aremarksjøen, hvor vi igjen kan feire fellesskapet om Jesus og misjon.

Velkommen til Misjonssambandet øst sin regionkonferanse på Fangekasa Misjonssenter 12.–14. mai 2023. Tema: «En enda bedre vei».

Talere Regionkonferansen 2023
Talere:Anette Fredly, Aase Victoria Wangen og Jon Georg Fiske Erik Gamborg

Regionårsmøte arrangeres på lørdagen. Fullmaktsskjema er sendt til misjonsfellesskapene. Dere finner også fullmaktsskjemaet på side 31 i årsmøtedokumentene (se nedenfor).

Program for konferansen og saksliste for årsmøtet finner du HER.

Opplegg for barn og ungdom

Det blir eget barneopplegg (2-12 år) under bibeltimen og årsmøtet, med andakt og aktiviteter. Det er påmelding til barneopplegget via checkin.
Under årsmøtet blir det også tilbud om alternativt opplegg for ungdommer (13+). Det blir egne ungdomsmøter på fredag og lørdag kveld.

 

Konferansepass (tre dager):
Voksen: 350 kr
Student: 200 kr

Dagspass:
Voksen:150 kr
Student: 100 kr

Ingen avgift for de under 18 år.
Konferanse- og dagspass betales ved ankomst.

Måltider

Det selges grillmat ved ankomst fredag ettermiddag (ca. 17-19). På lørdagen selges lunsj og middag v/matsalen. Deltakere ordner frokost og evt. andre måltider selv.

Overnatting

Man kan bestille hytte, eller plass til bobil, campingvogn eller telt på Fangekasa-området. Av erfaring ryker hyttene fort, så det gjelder å være tidlig ute. Til hyttene prioriterer vi de som skal overnatte to netter.

Bestilling skjer ved å sende e-post til arrangementost@nlm.noTrykk her for informasjon om hytter, campingmuligheter og priser. Det er litt forskjell på størrelse og pris på hyttene. Se gjerne gjennom disse for å bestemme deg hvilken du vil bestille.

Det finnes også andre overnattingsmuligheter ikke langt fra Fangekasa, som kan bestilles allerede nå. Vær gjerne tidlig ute. Fem minutter med bil (3-4 km) fra Fangekasa ligger Kirkeng Camping, med hytter og plass til bobil/campingvogn. Klikk HER for å bestille overnatting ved Kirkeng Camping.

Det er en halvtimes kjøretur fra Fangekasa til Halden, med flere muligheter for overnatting:

Et annet alternativ kan også være Scandic Brennemoen (45 min).

 

Årsmøtedokumenter

Årsmøtedokumenter for årsmøtet 2023 har blitt sendt ut til alle misjonsfellesskap i Misjonssambandet øst. Årsmøtet ble justert og sendt ut i justert versjon 24.04. Endringene som er gjort er ifm. det som står om radioene i årsmeldingen fra regionstyret, kandidater til BUR, og klokkeslett i programmet. Du kan finne årsmøtedokumentet her.

Det er mulig å laste ned plakat med info om årets regionkonferanse her.

 

Siden oppdateres

Informasjonen på denne nettsiden oppdateres med program og praktisk informasjon etter hvert.

Vi tar forbehold om endringer.