Kaffekurs

Kaffe og cupping i Peru

PODKAST: Hvordan få kirken i Peru mer bærekraftig? Svaret kan ligge i de små bønnene – de sorte bønnene.

I en rykende, dampende og ferske episode av podkasten Utsendt, forteller utsending Svein Harald Lindtjørn om hvordan et kaffeprosjekt kan få kirken mer økonomisk bærekraftig i Peru. Han lærer også oss hvordan man cupper – altså smaker seg frem til god kaffe, og gir et innblikk i det religiøse liv på den peruanske landsbygden.

Lytt til episoden her:

 

Fakta: Utsendt

En samtalebasert podkast om Misjonssambandets internasjonale arbeid.

Tar opp spørsmål om hva slags utfordringer man møter i en global misjons- og bistandskontekst? Hvordan er egentlig arbeidet organisert? Og hvordan føles det å bo og arbeide i krysningspunktet mellom ulike språk, kulturer og verdensbilder?

Med en rekke gjester som er tett på arbeidet gir Utsendt et spennende innblikk i hvordan det er å drive misjon og bistand i en verden i stadig endring.

Kan høres på stort sett alle steder hvor podkast lyttes til, eller man kan gå inn på nlm.no/podkast. Publiseres ukentlig.