Pit Stop

Pit Stop i Ålesund

Helgen 21. – 23. oktober er det klart for Pit Stop, ei møtehelg for ungdommer i Misjonssalen Ålesund.

Første helgen etter høstferien hvert år er det Pit Stop i Ålesund! Dette er ei felles ungdomshelg som blir arrangert av IMF-Ung Sunnmøre og Misjonssambandet nordvest, i samarbeid med ulike forsamlinger i Ålesundsområdet. I år er Misjonssalen Ålesund vertskap. Karina Andersen, barne- og ungdomsarbeider i Nordhordaland Indremisjon, taler på møtene gjennom helga.

På Pit Stop vil det bli arrangert møter fredag og lørdag kveld, i tillegg til at Pit Stop vil sette sitt preg på søndagsmøtet i Misjonssalen denne helgen. I forlengelse av møtene vil det også bli arrangert kongen befaler fredag kveld, seminar lørdag ettermiddag og lovsangskveld lørdag kveld!

Vi har stilt noen spørsmål til to av årets møteledere, Mathias Mulelid og Marte Elvira Rolvsjord for å høre mer om Pit Stop.

Hvor mange ganger har dere vært på Pit Stop tidligere?

Mathias er ganske rutinert, så dette blir hans syvende gang på Pit Stop! For Marte Elvira blir det tredje gangen.

Hva gleder dere dere mest til med årets Pit Stop?

Først og fremst det sosiale, og å få høre god forkynnelse! Ellers tror vi at seminaret i år blir skikkelig bra, og at det vil være inspirerende å høre om andre unges ulike veier til tro.

Hvorfor vil dere anbefale andre å bli med på Pit Stop i år?

Det er jo på en måte høstens høydepunkt for kristne ungdommer i Ålesund, og områdene rundt. Her får man både bli kjent med andre kristne på egen alder, påfyll til troen på møtene, og generelt hatt ei skikkelig fin helg sammen - uten å måtte reise så langt. Vi har også veldig tro på bredden i Pit Stop, med både lovsangskveld, seminar, møter og underholdning. Her er det virkelig noe for alle!