Glade mennesker i solveggen utenfor fjellhytte

Frihelg, fjell og forkynnelse

For andre gang ble det arrangert Fjell- og friluftshelg for voksne på Søvassli Ungdomssenter. I strålende vær fikk vi nyte både frihelg, fjell og forkynnelse helga 2.-4. september.

Flexi helg

«Dette var en type flexi helg» forklarer Mariann Espeland som var i komiteen for denne helga. «Vi hadde sangkveld på fredag, som var et åpent møte også for folk som ikke var påmeldt på leiren.» Og det var mulig å melde seg på deler av helgen, om en ikke hadde anledning å være fra fredag til søndag.

Flott sangmøte

Det var et flott sangmøte på fredag, der den nye mannskvartetten Kvarts deltok. Egil Sjaastad delte Guds ord med oss både den kvelden og i helga, og Jens Espeland var taler på avslutningsmøtet søndag. Åshild og Håkon Hugdal har tatt over drifta på Søvassli etter Kari Tronvoll, og på fredag fikk vi og markert det. Med hjertelig takk til Kari for god innsats, og gode ønsker til de som tar over.

Plasser verdt å se

Lørdagen fikk vi både solid frokost og bibeltime, før vi ruslet ut i det nydelige været med matpakke og kaffe i sekken. Komiteen fikset tre turlag, så vi kunne en bli med der det passet helsa og kondisen. Steinbruddshytta, Omnsfjellet og Steinbruddet var plasser verdt å se. Noen fikk god tid til vaffel i solveggen ved gamlestua, middagskvil og dusj. Til middagen i kveldinga var alle kommet vel ned fra fjellet, og vi hadde kveldsmøte og kaffemat og drøs. De som ville kunne også ta en tur på søndag etter frokost og avslutningsmøte, og vi var noen som fikk en nydelig tur på Søvatnet med kano.

Trivelig å få oppleve en slik helg, med fellesskap og påfyll for hele mennesket. Anbefales!