Festival

Festival på Tonstadli

Festival for 5.-7. klasse var årets nysatsing!

- Vi har hatt like mange arrangement nå som før koronapandemien. Alle har vært fulltegnede med ventelister på flere av dem sier arrangementsansvarlig i Misjonssambandet sørvest Synnøve Helland.

 

God stemning

I slutten av juni var det Festival på Tonstadli. Langhelgen inneholdt mye kjekt. Deltakerne fikk en tur til Høyt & Lavt klatrepark, deltok i «Mesternes mester», samlinger hvor de fikk lære mer om Jesus, kiosk, god mat og tid til å få nye venner. I tillegg kunne de velge mellom fotballskole, friluft og kreativt verksted.

-Eg fekk mange gode venner og blei bedre kjent med folk, sier Linnea på bussturen hjem.

Fra Mesternes mester
Mesternes mester:En av konkurransene i Mesternes mester var å fylle opp en bøtte med vann med ulike ting som de fikk utdelt. Joakim Salmelid

Springbrett videre

Årets Festival var den første av forhåpentligvis mange flere. Planen er at sommerleiren skal arrangeres årlig for 5.-7. klassinger på Tonstadli. Festival skal være et springbrett for barna videre til Sommertreff og UL.

Gode kamerater på Festival
Gode kamerater:En får mange nye kamerater på leir! Joakim Salmelid

Mange barn og unge vil på leir, både barn fra kristne familier og fra familier som ikke praktiserer kristen tro. Det er en fantastisk mulighet til å nå barn og unge med Jesus! 

Synnøve Hellans sier hun er takknemlig for alle lederne som stiller opp som frivillige og gir av sin tid. Vi kunne ikke gjennomført leirene uten dem. Det er et enormt behov for ledere, og vi ønsker både ungdommer, voksne og besteforeldre som ledere på våre leirer. Ta gjerne kontakt om dere ønsker å være med! 

Tur til Høyt & Lavt
Høyt & Lavt:Deltakerne fikk også en tur til Høyt & Lavt i Sirdal Joakim Salmelid
Tema for samlingene var «Guds gode gaver,» hentet fra andaktsopplegget «aldri alene!».
Aldri alene:Tema for samlingene var «Guds gode gaver,» hentet fra andaktsopplegget «aldri alene!». Joakim Salmelid

 

Gode tilbakemeldinger

"Det var kjekt å spela såpefotball når det regna" Martha

"Det var kjekt å møta nye folk og bada" Therese

"Der var veldig gøy å være i klatreparken under festivalen og å være med vennene mine på leir. Ekstra gøy at jeg vant mesternes mester!" Nora

"Det kjekkeste med leiren var samlingene og være med bestevennen min. Også var det kjempe gøy å handle i kiosken." Miriam