Sentrumskirken i Tacna

"Ny" medarbeider

Alice Krogsæter-Aragon er dette året utsending på hjemmeopphold. Hun skal arbeide i region nordvest. Her kan du lese en hilsen fra henne.

Da har vi flyttet fra Peru til Norge. Vi er en familie med to land og to kulturer som vi alltid vil ha med oss på så mange ulike måter. Det er ikke et farvel til Peru fordi vi har stor familie og mange venner der. Den siste misjonsperioden min ble på 11 år i byen Tacna. Der er Elena (9), Israel (8) og Karstein (5) født, og oppvokst. Vi har hatt sol nesten hver dag i 11 år. Tacna er en ørkenby. Vi har trivdes veldig godt med land og folk og arbeidsoppgaver. Vi er svært takknemlig for all støtte og forbønn vi har merket fra misjonsfolket i Norge.

Dette året skal jeg arbeide i Misjonssambandet region nordvest. Jeg skal besøke menigheter, barnelag, barnehager og foreninger. Jeg gleder meg over å få fortelle litt fra Peru, men mest av alt gleder jeg meg til å få dele av Guds ord og velsignelser til folket her i Norge også. Det skal bli kjekt å få reise litt rundt og hilse på mange nye ansikter, og gamle kjente.

Som familie skal vi i begynnelsen bo i Ertresvågen utenfor Vatne.

Ønsker dere Guds gode velsignelser!

Hilser dere med Salme 23,1 "Herren er min hyrde, jeg skal ikke mangle noen ting".