Damehelg Hallarheim 22

Aldri alene

Helga 9.-11. september var 14 damer samlet på Hallarheim leirsted under mottoet «Aldri alene». Vi var ikke så mange, men vi hadde det riktig trivelig sammen.

Salen var fint ordnet til med sofagrupper i samme rom som møtesal og spisesal. Det var ikke mange skritt å gå fra det ene til det andre. Fint pynta var det også med forskjellige ting, blant annet porselen sammen med roser og gamle trelokk.

Jesus er med oss alle dager

Taler denne helga var Åshild Sørhus. Hun minnet oss om at vi er aldri alene. Jesus er med oss alle dager. Vi er også en del av et fellesskap, som kristne kan vi hjelpe hverandre. Interessant var det å høre om Moses som fikk hjelp av sin svigerfar Jetro til å fordele oppgavene han hadde mens Israel var i ørkenen. Til å begynne med hadde han gjort alt alene og det ble for mye for ham.

I en annen bibeltime fikk vi høre om profeten Jonas. Han rømte fra oppgaven Gud hadde gitt ham: Å advare folket i Ninive. Han ble slukt av en stor fisk og var i fiskens buk i 3 dager og 3 netter. Da gikk han allikevel. Folket i Ninive hørte på Jonas og omvendte seg. Da sparte Gud byen. Dette likte Jonas dårlig. Han måtte få et møte med Gud for å lære ham å kjenne som en barmhjertig Gud.

Glimt fra Mongolia

Åshild viste også bilder og fortalte fra Mongolia der hun og mannen har vært misjonærer. Hun gledet oss også med fin sang.

Utflukt til Val og Arnøya

Utflukten på lørdag gikk til Val. Først var vi på omvisning i den nye barneskolen. Deretter var vi i barnehagen og spiste deilige lapper eller sveler som noen kaller det. Været var fint så vi satt ute og koste oss. Til slutt kjørte vi en snartur til Arnøya og inspiserte Helene Moes innholdsrike hus både innvendig og utvendig.

Velkommen neste år!

Komiteen gjorde en kjempebra jobb og vi vil takke for en fin helg. Håper det kommer flere neste år!