Insta-plakat

Gamingkvelder

23.september og 25.november er det gamingkvelder på Kleppe bedehus (rett over Askøybroen)

I høst arrangeres det to gamingkvelder på Kleppe bedehus. Dette er noe som har vært jobbet med en stund, og som vi gleder oss veldig til å arrangere. Det blir servering/kiosk, en kort andakt, turneringer på storskjerm, gaming fra egne PCer og kjekke ledere som er interesserte i å være med ungdommene.

Peter Ljøkjell fra gaminglinjen på Fjellhaug blir med den første kvelden, 23. september, for å ha en kort temaprat. Den andre kvelden er 25. november. Gamingkveldene er for de i 7. klasse og oppover, og vi håper ungdommer fra hele Bergensområdet vil komme!

Vi starter kl 19.00, og dørene åpner kl 18.00 for rigging. Alle må ha med sitt eget gamingutstyr. Vi avslutter spillingen kl 01.00.