Camp Kvitsund

Camp Kvitsund 2022

Sommer betyr bibelcamp, og her kommer noen glimt fra månedens bibelcamping på Kvitsund.


Rekordmange deltakere
10.-17.juli var det endelig klart for Camp Kvitsund igjen slik vi kjenner den; med mye godt fellesskap, oppbyggelige bibeltimer, innholdsfylte kveldsmøter og aktiviteter for alle aldre. Nok en gang var det rekordmange deltakere med opptil 370 store og små på kveldsmøtene.


Dager med mye viktig påfyll 
Som i fjor var det Sølve Salte som hadde bibeltimene på campen. Under overskriften «Lengsel etter liv», løftet han fram viktige sannheter inn i trosliv og hverdagsliv. Guds Ord er levende og skaper liv der det slippes til - der kan Den Hellige Ånd få gjøre sin gjerning i oss. Mange uttrykte at forkynnelsen var både ransakende, frigjørende og skapte ny trang til å dykke ned i Bibelen. På barnemøtene parallelt med bibeltimene var det fulle hus og fullt av liv – og et strålende opplegg fylt av fokus på Jesus.

Kveldsmøtene ble delt mellom Hans Johan Sagrusten og Hartvig Kloster. Begge var kreative i sin formidlingsform for hele familien; førstnevnte gjennom fascinerende tegnekunster som vises på skjerm mens han forteller bibelhistoriene som hører til. Hartvig illustrerer formidlingen fra Bibelen gjennom maling, triks og trylling. Begge løftet på ulikt vis fram hvilken betydning Guds Ord har for den enkeltes trosliv, for vitnetjenesten og for fellesskapet.

 
Aktiviteter for store og små
På Kvitsund ligger alt til rette for mange slags aktiviteter, og både badestrand/-vann, sandvolleyball, frisbeegolf, såpesklie, fotballturnering, 50-lek og mye annet stod på programmet gjennom uka. Været var bra, noe særlig vestlendingene vet å verdsette, og om kveldene ble grillmat og is fortært etter møtet. Kioskvogna ved stranda var i tillegg veldig populær! Ungdommene på Camp Kvitsund har egne samlinger om kveldene med andakt og aktiviteter, og ca 40 tenåringer i alderen 13-17 var samla hver kveld.


Meld deg på til neste år
Vi ser tilbake på nok en flott uke med Camp Kvitsund, i takknemlighet til alle deltakere, frivillige, bidragsytere – og til Gud som igjen lot oss samles om Ordet og fellesskapet.

Så er det bare å sette av en uke i juli neste år og være tidlig ute når påmeldingen åpner!

For info, se campkvitsund.no.