Russeklassen

Avslutning Vestborg

Lørdag 18. juni var det avslutningsfest på Vestborg

En stor sjekk på hele 245 000 tusen kroner ligger på regionkontoret.  Tusen hjertelig takk til russen, til alle elever og ansatte på Vestborg som har bidratt og til alle misjonsvenner som har bidratt.  Til alle som stelte i stand møter slik at vi endelig fikk ha russeturné igjen i januar.

Prosjektet russen hadde valgt var Stor-Kina og vi veit at pengene blir godt mottatt.

Ledere for misjonsprosjektet var Mathias Giskeødegård og Tobias Engås. Dem overrakte sjekken til Jon Ove Holen, som takket russen for innsatsen.

Mathias og Tobias trakk fram russeturnéen som en av de kjekkeste opplevelsen de hadde hatt i forbindelse med russeprosjektet i år. Det takker vi forkynnerne våre og misjonsvennene for at de har bidratt til en kjekk turné.