Kaffekopp og kursdeltakere på PC-skjerm

Forberedelser i koronaens tid

PODKAST: De er endelig tilbake! Ekteparet Nandrup må navigere i en forberedelsestid preget av en viss pandemi.

– Det er noe stusselig, forteller Ingebjørg i podkasten om det faktum at koronarestriksjoner gjør at de må ta forberedelseskurs vi skjerm.

Familien har også fått en filmsnutt av huset de skal flytte til i Medan. Det skaper reaksjoner, spesielt hos eldstegutten som fikk se et tomt rom.

– Det er noe overveldende for han (eldste sønn) at vi skal flytte til Indonesia, forteller Ingebjørg i episoden. – Det er noe med det å hjelpe han med å vite hva han skal se for seg. 

– Dette med tid og rom er vanskelig for sånne små å forholde seg til, sier Henrik, – Men vi har planlagt hvilke plakater vi skal henge opp og hvilke leker som skal inn.

Lytt til refleksjonene og annet her:

 

Fakta: Utsendt

En samtalebasert podkast om Misjonssambandets internasjonale arbeid.

Tar opp spørsmål om hva slags utfordringer man møter i en global misjons- og bistandskontekst? Hvordan er egentlig arbeidet organisert? Og hvordan føles det å bo og arbeide i krysningspunktet mellom ulike språk, kulturer og verdensbilder?

Med en rekke gjester som er tett på arbeidet gir Utsendt et spennende innblikk i hvordan det er å drive misjon og bistand i en verden i stadig endring.

Kan høres på stort sett alle steder hvor podkast lyttes til, eller man kan gå inn på nlm.no/podkast. Publiseres ukentlig.