Sommeraktivitet

Helsing fra Solhøgda

På Solhøgda gleder vi oss over vår og mange arrangement igjen.

 Fra mars har vi igjen hatt normal drift etter mye nedstenging i nærmere 2 år. Gledelig å se at det er behov for å samles igjen. Vi har hatt Bibelhelg, Familiehelg, Påskeleir, Ungdomssamling, Åpen Påske og diverse utleie. Nå står konfirmasjonshelger for tur og så er det igjen leirskole.

Vi synes det er stort å samle 30 deltakere, 5.-8. klassinger på Påskeleir, der fokuset var påskebudskapet slik vi finner det i Bibelen. Fantastisk trivelige deltakere som lytta. Stort å oppleve når deltakere kommer bort i kjøkkendøra, takker for seg og sier: «det har vært så godt å være her.» Tenker spesielt på to av lederne: Den ene ei bestemor. Ho hadde ringt rundt i bygda og spurt foreldrene om noen vil være med på leir. 8 leirdeltakere blei det fra den bygda. Og så tenker jeg på ho som kom med sine egne barn, og fylte minibussen med nabobarna. Fantastisk! Det nytter.

Ved gamma
Arne-Johan Gagnat

Vil og nevne Åpen Påske. Kjempefine dager i et fantastisk vårvær. Vi starta med disse samlingene i 2013 og aldri har vi hatt slik oppslutning som i år. Stort å se at det er et behov for å samles om påskebudskapet, en fin flokk som var med heile tida og mange på dagsbesøk. Ei ringte og sa: «Jeg må ha noe mer enn Kvikk Lunsj og appelsin i påska.»

Vil minne om den fine påskesangen fra leirminneboka: «Hvorfor valgte du en eselfole Jesus, du kunne i det minste valgt en hest.» Hvorfor valgte du tornekronen, den smertefulle døden osv. Til slutt står det: «Takk Herre Jesus, at du valgte slik.» Jeg har fått se, Han valgte meg. Det var derfor Jesus døde, han gikk i mitt og ditt sted. Jesus ordna vår sak for Gud. Takk Jesus.