Frank Haukeland

Frank Haukeland, ny rektor på DRUS

Styret ved Drottningborg Ungdomsskole (Drus) har tilsatt Frank Haukeland (53) som rektor etter Ingunn Hauan Aagenæs som går over i ny stilling ved NLA Høgskolen. Overgangen skjer 1. august.

Frank Haukeland har lærerutdanning som bunn i sin utdanning og har i tillegg blant annet ledelsesfag fra UiA, totalt tilsvarende 5 års utdanning. Han er i dag faglig leder ved Landvik skole og har erfaring som rektor på ungdomstrinnet fra tidligere ansettelsesforhold. Med bakgrunn i kompetanse, erfaring, referanser og intervjurunder som er gjennomført, mener styret han vil bli en god rektor som kan lede Drus videre på en god måte.

«Jeg ser frem til å lede Drus og bygge videre på det gode arbeidet som er lagt ned til nå,» sier den nye rektoren. «Jeg gleder meg til å være en del av det gode laget som de ansatte på skolen, utgjør.

Det blir spennende, utfordrende, arbeidsomt og givende. Drus har en klar kristen profil og et velfortjent godt rykte. Jeg tar fatt i oppgaven med ydmykhet og stor takknemlighet for tilliten jeg er vist.»