Turistbuss

Fellesreise til UL

Er du klar for fellesreise til UL? Det er hvert fall vi!

UL er sommerens høydepunkt for mange, og derfor arrangerer vi fellesreise fra Ålesund til årets UL. Onsdag 22. juni klokka 07.00 er bussen fra Sula Rutelag klar for å frakte oss fra Misjonssalen I Ålesund til UL. Vi må rekke frem til første møte, og starter derfor dagen tidlig.

 Det er 45 plasser tilgjengelig, så her kan det være lurt å melde seg på tidlig for å være sikker på å få plass!

Pris for fellesreisen: mellom 900,- og 1200,-
(avhengig av hvor mange vi blir)

 Merk at fellesreisen kun gjelder til UL, da mange blir plukket opp av familie etter at UL er ferdig. Vi tilbyr derfor kun fellesreise en vei, men vet at det er mulig å bestille buss fra UL til Oslo S etter UL.

Har du spørsmål om fellesreisen?

Ta kontakt med Andreas Bakke, pastor i Misjonssalen Ålesund

Påmeldingen finner du her: Påmelding fellesreise UL