Barn og voksen har vannkrig

Sommerleirer Midt-Norge

Påmeldingen til årets sommerleirer er herved ÅPNET!

Sommertreff på Rødde 28. juni-1. juli!

Sommertreff arrangeres i år på Rødde folkehøgskole i Melhus. Leiren er for 13-16- åringer og blir en flott blanding av sosialt samvær, varierte aktiviteter og åndelig påfyll. -Godt fellesskap på alle nivå! Du kan lese mer om mer om Sommertreff og påmeldingen her: Sommertreff Rødde

Invitér med deg venner og kjente og bli med!

 

Futt og fart for 3.-7. klassinger

Plask (12.-14. august) og Splash (19.-21. august) på Laberget er svært populære leirer, og pleier å fylles opp raskt!

Nytt å merke seg dette året er at Plask som tidligere har vært for 2.-4. klassinger nå blir for de som skal begynne i 3. eller 4. klasse.

På Laberget ligger alt til rette for mange morsomme aktiviteter: Aktivitetsløype, hoppeslott, samhandlingsleker, vannkrig++  Her blir det leir med sommermoro i mange former!

Klikk på leirtitlene for å komme til påmeldingsskjema:

Plask for 3.-4. klassinger og Splash for 5.-7. klassinger

 

Aktivitetsdag i Varntresk

Tirsdag 16. august blir det Aktivitetsdag på Varntresk Oppvekstsenter for barn fra 4 år og oppover. Leik, formingsaktiviteter, bibelsamling og pølsegrilling er stikkord her! Margrete Klokkehaug og Åshild Sørhus er med som ledere.

Aktivitetsdag

 

Leirstøtteordningen opphører

Barne-, Ungdoms- og Familiedirektoratet legger dessverre ned ordningen som har vært grunnlaget for tilbudet fra Misjonssambandet Ung. Dette er veldig leit, ettersom det er en ordning som har gjort at familier med behov for det, har kunnet få støtte til barnas deltakelse på leir.

Det jobbes med andre mulige løsninger, men dette vil dessverre ta noe tid å få på plass. 

OPPDATERING 11.5.: 

Misjonssambandet Ung informerer om at Leirstøtteordningen er forlenget til midten av september i år. Det betyr at det vil være anledning til å søke om leirstøtte for barne- og ungdomsleirer som finner sted før 15. september. Ta kontakt på epost midt-norge@nlm.no dersom dette er aktuelt for deg eller noen du kjenner.

 

Opplev UL!

UL er for deg som er 15 år og oppover. Festivalen arrangeres i år på Oslofjord Convention Center i Sandefjord, 22.-26. juni.

Her samles flere tusen ungdommer til møter, seminarer, aktiviteter, smågrupper, lovsang, camping og god festivalstemning!

Alt om program, overnatting, priser, påmeldingsskjema og aktiviteter finner du her: www.ul.no

 

For å gjøre det enklere for flere å komme seg dit, setter Region Midt-Norge opp fellesreise med buss fra Trondheim.

NB: Det er lurt å melde seg på tidlig for å få plass! Her finner du informasjon om pris og påmeldingsskjema: Fellesreise

 

Ta kontakt med Ungleder-vikar Jørgen Greve dersom du har spørsmål om reisen eller arrangementet: jgreve@nlm.no