Bading på Hakallestranda

Blir du med på leir i sommer?

Velkommen på sommerleir i Region nordvest! I juni arrangerer vi 7 leirer for barn og unge, rundt om i hele regionen.

Kanskje du kunne tenkt deg å reise på leir i sommer? Eller kjenner noen som kan tenke seg å dra på leir? På leir kan du bli kjent med nye venner, og treffe gamle. Vi ønsker deg velkommen til spennende aktiviteter både inne og ute. På leir har vi også samlinger hvor vi får bli bedre kjent med Jesus, og med misjonsarbeidet som Misjonssambandet er med på i andre land.

For de som går i 1. – 4. klasse arrangerer vi tre leirer:  -Safarileir på Vestheim Ungdomssenter, 10. – 12. juni  -MIX-leir på Møre Herøy, 17. – 19. juni    -Newton-leir på Solhøgda, 24. – 26. juni

For de som går i 5. klasse og oppover arrangerer vi to leirer:  -Sport-aktivleir på Vestheim Ungdomssenter, 17. – 19. juni (5. – 7. klasse)   -Sommerleir på Solhøgda, 27. – 29. juni (5. – 8. klasse)

I tillegg blir det Hakalleleir på Hakallestranda for de som går i 3. – 7. klasse, 17. – 19. juni.

For ungdommer arrangerer vi 62° Nord på Vestheim Ungdomssenter den første helgen i sommerferien (23. – 26. juni). Her blir det mye aktiviteter, lovsang, møter fellesskap og god stemning. Anette Fredly, ungdomsforkynner i NLM Norge, blir med som taler.

Vi gleder oss veldig til å møte barna og ungdommene i regionen på sommerleir! Vær gjerne med oss i bønn for årets sommerleirer. Påmelding, pris og mer informasjon om hver enkelt leir finner du på leirsidene.