Adjø

Det man reiser ifra

PODKAST: Ekteparet Nandrup kjenner både på sorg og glede i nyeste episode av miniserien Utreise.

Ingebjørg og Henrik skal jobbe som utsendinger for Misjonssambandet. De skal flytte til Indonesia, over 9000 kilometer borte fra venner og familie. Episoden handler om det å ta avskjed, og alt man reiser ifra.

Nandrups forteller blant annet at det kjennes rart at hverdagen nå skal gå videre i Norge uten dem. Venner begynner å planlegge livet uten dem.

 Vi merker jo nå at folk legger planer for høsten uten oss. Og så skal liksom vi ikke være med, sier Ingebjørg i podkasten.

Lytt til episoden nederst i saken.

Nandrups
Privat

Ekteparet kjenner også litt på det faktum at de faktisk skal reise langt vekk fra familien.

 Vi tenker jo også på at vi tar vekk muligheten for barna våre til å ha mange minner og øyeblikk med besteforeldrene. Det er ganske sårt og det tar vi ikke lett på, forteller Ingebjørg.

Lytt til podkasten her:

Utsendt

En samtalebasert podkast om Misjonssambandets internasjonale arbeid.

Tar opp spørsmål om hva slags utfordringer man møter i en global misjons- og bistandskontekst? Hvordan er egentlig arbeidet organisert? Og hvordan føles det å bo og arbeide i krysningspunktet mellom ulike språk, kulturer og verdensbilder?

Med en rekke gjester som er tett på arbeidet gir Utsendt et spennende innblikk i hvordan det er å drive misjon og bistand i en verden i stadig endring.

Kan høres på stort sett alle steder hvor podkast lyttes til, eller man kan gå inn på nlm.no/podkast. Publiseres ukentlig.