Fra møtet langfredag kveld

God påske på Solgry

Etter to års koronapause, var det i år klart for en nye påskemøter på Solgry leirsted i Sveio.

Spenningen var stor om det ville være noen som ønsket å bruke påskedagene til samlinger om Guds ord. Det var om lag 25 faste deltakere og omtrent like mange som hver dag kom som tilhørere på enkeltmøter eller enkeltdager.

Det var oppstart med kveldsmat skjærtorsdag og avslutning med middag andre påskedag. Ledere var Gunnfrid og Egil Svela, Ingunn Risa Bø og Øyvind Monsen og Terje Eng. Magne Birkedal og Ove Sandvik delte på forkynnelsen av Guds ord.

Det var bibeltime hver formiddag og møte om kvelden. På ettermiddagene var det nattverdmøte på langfredag, bibeltime på påskeaften og bilder fra Bolivia og Peru på første påskedag. Gode sangkrefter var også med: Jorunn Dirdal, Nårdin og Torvald Kjetilstad, JRS Trio fra Randaberg og Karl Einar Tvedt. I tillegg var det sang av de faste deltakerne Peder Haugland (93) og Holger Kjølvik.

Solgry disket som vanlig opp med nydelig og rikelig med mat. Dette er en flott måte å feire påskehøytiden på. Her får en bli stille om påskens budskap og rikelig med sosiale samvær.