Påskevandring

Påskevandring Holmavatn 3. april

Velkommen til en dag du sent vil glemme!

Påskevandring er en vandring der du går fra post til post og får del i påskens budskap! For få måneder siden feiret vi jul - Jesus ble født. Men hva skjedde med Jesus når han ble voksen? Hadde Jesus venner og hvilke type venner var de da det ble tøft for Jesus? 

Selve påskevandringen er gratis, men det vil bli gitt mulighet til å gi en pengegave til barnas misjonsprosjekt  - Indonesia.

Det vil bli salg av pølser og hamburgere m/tilbehør i matsalen på Holmavatn etter endt påskevandring. Matsalget blir i den nyoppussede matsalen og dere vil få tildelt bord når dere kommer dit. Anbefaler alle å kjøpe lunsj/middag som en avslutning på vandringen, så slipper dere å tenke på det når dere kommer hjem!

Påmelding

Velg ønsket tidspunkt for påskevandringen. Du vil se i skjemaet du kommer til hvor mange ledige plasser det er på det tidspunktet. 

Meld deg på her